Τοπικός Οίνος Ηλείας Λευκός, Ερυθρός και Ροζέ Ξηρός

«...γιατί σαν λείπει το κρασί, λείπει μαζί κι η αγάπη κι άλλη στον άνθρωπο χαρά πιο πέρα δεν υπάρχει»

Βάκχαι, Ευριπίδης (773-774 π.Χ.)


ΠΟΘΗΤΟΣ, Τοπικός Οίνος Ηλείας, Λευκός Ξηρός

Ένα ιδιαίτερο, εκλεκτό κρασί που παράγεται από τους αμπελώνες των παραγωγών μελών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας Ολυμπίας και προέρχεται από τις ποικιλίες Ροδίτη και λευκού Chardonnay. Σερβίρεται στους 10-12°C και αναζητά ελαφρά γεύματα, ψητά ψάρια, πουλερικά, τυριά, σαλάτες, φρούτα. Δεν επιδέχεται παλαίωση.

Συσκευασία: Φιάλη 750ml


ΑΜΑΛΘΕΙΑ, Τοπικός Οίνος Ηλείας, Ερυθρός Ξηρός

Ένα ευχάριστο, μεστό κρασί που παράγεται από τους αμπελώνες των παραγωγών μελών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας Ολυμπίας και προέρχεται από τις ποικιλίες Merlot και Cabernet Sauvignon, παλαιωμένο 2 χρόνια από την παραγωγή. Σερβίρεται στους 18-20°C και συνδυάζεται με κρεατικά, πουλερικά, σαλάτες, κίτρινα κρασιά.

Συσκευασία: Φιάλη 750ml


ΣΑΜΒΥΚΗ, Τοπικός Οίνος Ηλείας, Ροζέ Ξηρός

Ένα δροσερό κρασί, μεθυστικό σαν τη Σαμβύκη, το αισθησιακό μουσικό όργανο της Αρχαίας Ελλάδας που παίζονταν στα συμπόσια. Παράγεται από τους αμπελώνες των παραγωγών μελών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας Ολυμπίας και προέρχεται από τις ποικιλίες Merlot και Cabernet Sauvignon. Σερβίρεται στους 12-14°C και συνοδεύει ελαφριά γεύματα, φρούτα και δροσερά επιδόρπια. Δεν επιδέχεται παλαίωση.

Συσκευασία: Φιάλη 750ml


Ο ΑΣΚΟΣ ΤΩΝ ΒΑΚΧΩΝ

Στο καινούργιο και σύγχρονο οινοποιείο μας παρασκευάζεται με την τέχνη και το μεράκι που δίδαξε ο Διόνυσος, ένα ιδιαίτερο κρασί από τα αμπέλια των παραγωγών - μελών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας - Ολυμπίας.

Οίνος Λευκός: από τις ποικιλίες Ροδίτη και Φιλέρι.

Οίνος Ερυθρός & Ροζέ: από τις ποικιλίες Merlot & Cabernet Sauvignon.

Συσκευασίες: Ασκός 3lit, 5lit, 10lit & 20lit


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΑΣ - ΕΚ867/2008 ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2012-2015

Στο πλαίσιο του επιδοτούμενου προγράμματος από την Ε.Ε. - Καν. (ΕΚ)867/2008, η O.E.Φ. ΕΑΣ Ηλείας - Ολυμπίας πρόκειται να υλοποιήσει δραστηριότητες που αφορούν.. περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Κοκκίνου 8 και Τ. Πετροπούλου
    (Κεντρικά γραφεία), Πύργος
  • 26210 29973 – 6
  • 26210 35712 (Fax)

ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Μαγευτικές αμμώδεις παραλίες, μοναδικοί υδροβιότοποι, πλούσια και πυκνά δάση, ιαματικές πηγές και παραδοσιακοί οικισμοί συνυπάρχουν αρμονικά με θαυμαστούς.. περισσότερα