Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ \ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες

Όλες οι υπηρεσίες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας-Ολυμπίας βρίσκονται στα Κεντρικά Γραφεία του Συνεταιρισμού, στην διεύθυνση Κοκκίνου 8 & Τ. Πετρόπουλου στον Πύργο, εκτός από τους Τεχνικούς Συμβούλους που βρίσκονται στα κατά τόπους υποκαταστήματα της ΕΑΣ.


Επιδοτήσεις

Το τμήμα των επιδοτήσεων της ΕΑΣ Ηλείας-Ολυμπίας έχοντας ένα άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, ασχολείται με:

Την ενεργοποίηση Δικαιωμάτων
Τις εξισωτικές αποζημιώσεις
Το ελαιοκομικό μητρώο


Φ.Π.Α.

Το λογιστήριο της ΕΑΣ Ηλείας-Ολυμπίας αναλαμβάνει για λογαριασμό των παραγωγών, τη συλλογή των τιμολογίων και την υποβολή τους στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. διεκπεραιώνοντας την επιστροφή μέρους του Φ.Π.Α. που δικαιούνται.


Τμήμα Συνεταιρισμών

Το τμήμα Συνεταιρισμών αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει λογιστικά και φοροτεχνικά σχεδόν όλους τους Συνεταιρισμούς-μέλη της ΕΑΣ Ηλείας – Ολυμπίας. Επίσης σε άριστη συνεργασία με τα Διοικητικά Συμβούλια των Αγροτικών Συνεταιρισμών δίνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.


Ασφάλειες

Η ΕΑΣ Ηλείας-Ολυμπίας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο πρακτορείο ασφάλισης, την «Συνεταιριστική Ασφαλιστική», η οποία προσφέρει προς όλους τους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.


Τεχνικός Σύμβουλος

Η ΕΑΣ Ηλείας-Ολυμπίας έχοντας στις τάξεις των εργαζομένων της και επιστημονικό προσωπικό, εγκαταστημένο σε όλα τα Καταστήματα Γεωργικών Εφοδίων, προσφέρει σε όλους τους παραγωγούς χρήσιμες συμβουλές φυτοπροστασίας, λίπανσης και γενικά καλλιεργατικών εργασιών.

Επίσης το Χημείο του Οινοποιείου της ΕΑΣ Ηλείας-Ολυμπίας παρέχει σε όλους τους οινοπαραγωγούς πλήρεις οινολογικές αναλύσεις καθώς και όλα τα οινολογικά πρόσθετα που απαιτούνται.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΑΣ - ΕΚ867/2008 ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2012-2015

Στο πλαίσιο του επιδοτούμενου προγράμματος από την Ε.Ε. - Καν. (ΕΚ)867/2008, η O.E.Φ. ΕΑΣ Ηλείας - Ολυμπίας πρόκειται να υλοποιήσει δραστηριότητες που αφορούν.. περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Κοκκίνου 8 και Τ. Πετροπούλου
    (Κεντρικά γραφεία), Πύργος
  • 26210 29973 – 6
  • 26210 35712 (Fax)

ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Μαγευτικές αμμώδεις παραλίες, μοναδικοί υδροβιότοποι, πλούσια και πυκνά δάση, ιαματικές πηγές και παραδοσιακοί οικισμοί συνυπάρχουν αρμονικά με θαυμαστούς.. περισσότερα